u bent hier

50 jaar Jeugdboekenmaand: tentoonstelling


In 2021 bestaat de Jeugdboekenmaand 50 jaar. Een uitgelezen kans om het lezen te vieren! Want lezen doen we allemaal: sommigen lezen veel, anderen alleen als het moet. De meeste mensen lezen soms, af en toe, hier en daar. Sommige lezers lezen samen, veel lezers lezen voor. De één leest dikke boeken, de ander dunne. Met of zonder prentjes, stripverhalen of de krant. Of een moppenboekje op het ... Lees meer »

In 2021 bestaat de Jeugdboekenmaand 50 jaar. Een uitgelezen kans om het lezen te vieren! Want lezen doen we allemaal: sommigen lezen veel, anderen alleen als het moet. De meeste mensen lezen soms, af en toe, hier en daar. Sommige lezers lezen samen, veel lezers lezen voor. De één leest dikke boeken, de ander dunne. Met of zonder prentjes, stripverhalen of de krant. Of een moppenboekje op het toilet. Lezen is altijd en overal een feest!

De hele maand maart kan je tijdens de openingsuren van de bibliotheek de tentoonstelling 50 jaar Jeugdboekenmaand bezoeken. Ontdek hoe de activiteiten, spelletjes en gadgets doorheen de jaren geëvolueerd zijn. Een leuke activiteit voor jong en oud!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Stedelijke Openbare Bibliotheek Diest
Grauwzustersstraat, 10
3290 Diest
Van wo 3 maart 2021 00:00 tot wo 31 maart 2021 23:59
Stedelijke Openbare Bibliotheek Diest
gratis
bib@diest.be
013326930
diest.bibliotheek.be