u bent hier

AFGELAST - Verras papa met een beestig ontbijt


Geniet in de hoevezaal van een lekker, gezond en duurzaam ontbijtbuffet. Hartig & zoet worden gecombineerd. Je kan zelfs producten met gedroogd preigroen proeven. Er is muzikale omlijsting. Het ontbijt sluit je af met een hoevepannenkoek. Heb je een voedselintolerantie? Geef dit vooraf door: Ons Dagelijks Groen houdt rekening met je wensen. Maak na het ontbijt een ontspannende ... Lees meer »

Geniet in de hoevezaal van een lekker, gezond en duurzaam ontbijtbuffet. Hartig & zoet worden gecombineerd. Je kan zelfs producten met gedroogd preigroen proeven. Er is muzikale omlijsting. Het ontbijt sluit je af met een hoevepannenkoek. Heb je een voedselintolerantie? Geef dit vooraf door: Ons Dagelijks Groen houdt rekening met je wensen.

Maak na het ontbijt een ontspannende bedrijfswandeling met een zoektocht voor de kinderen. Breng een bezoekje aan de tamme neerhofdieren en bewonder de Menapische varkens. Ons Dagelijks Groen stelt je graag ‘Farm Food Survival op het B-oerland’ en ‘onze Groenselhof’ voor.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Ons Dagelijks Groen
Kammenkouterstraat 80
9310 Meldert (Aalst)
zondag 14 juni 2020 van 08:30 tot 11:00
Provincie Oost-Vlaanderen
€ 17,0
www.odgroen.be