u bent hier

Avonturenkamp Camping Adventure

9 +


Een survival week vol actie. Ga je mee op tocht met ons? We trekken vanuit Heuvelland naar de Fintele en keren via Poperinge terug. We trekken met de bus, de fiets en per kano naar de verschillende locaties. Onderweg gaan we klimmen, vlotten bouwen en leren we overlevingstechnieken. Wat denk je van zelf je tent opzetten om te overnachten en zelf te koken? Rond het kampvuur is het ’s ... Lees meer »

Een survival week vol actie. Ga je mee op tocht met ons? We trekken vanuit Heuvelland naar de Fintele en keren via Poperinge terug. We trekken met de bus, de fiets en per kano naar de verschillende locaties. Onderweg gaan we klimmen, vlotten bouwen en leren we overlevingstechnieken.

Wat denk je van zelf je tent opzetten om te overnachten en zelf te koken? Rond het kampvuur is het ’s avonds gezellig vertoeven! Eén van de hoogtepunten van deze trektocht is zeker het rijden met de quads en dan spreken we nog niet van het paintballen. Je hebt daarna thuis vast veel stoere verhalen te vertellen! Deze avontuurlijke vakantie is een aanrader voor actieve deelnemers die houden van actie, avontuur en teamspirit. Enkele ervaren leerkrachten L.O. begeleiden deze trektochten en activiteiten. Je bagage wordt van de ene overnachtingsplaats naar de andere gebracht. Sleuren met de bagage hoeft dus niet.

Toon kaart Vakantiehuis Outside
Rodebergstraat 41
8954 Westouter
van 19/07/20 tot 24/07/20
Outside Jongerenvakanties
€ 295,0
outsidejongerenvakanties.be/kampen/30...
info@outside.be
057/338701