u bent hier

Avontuur rond de Letterschuur!


Ook de boekenpersonages vieren feest tijdens de Jeugdboekenmaand! Ze ontsnapten uit hun boek en zijn op stap rond de bib. Ze willen graag wat plezier maken tijdens deze stille coronatijden en hebben daarom enkele raadseltjes en opdrachten voor jou klaar! Vraag binnen in de bib een deelnamekaart of download het op de website van de bib. Vind jij de 15 boekenpersonages en kan je hun vragen ... Lees meer »

Ook de boekenpersonages vieren feest tijdens de Jeugdboekenmaand! Ze ontsnapten uit hun boek en zijn op stap rond de bib. Ze willen graag wat plezier maken tijdens deze stille coronatijden en hebben daarom enkele raadseltjes en opdrachten voor jou klaar!

Vraag binnen in de bib een deelnamekaart of download het op de website van de bib. Vind jij de 15 boekenpersonages en kan je hun vragen oplossen? Dien je antwoorden in en wie weet win je wel een gepersonaliseerde boekenzak?!

Deze speurtocht kan je doen gedurende de hele Jeugdboekenmaand, op een momentje dat voor jou het beste past. Veel speurplezier!!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Bibliotheek De Letterschuur
Berten Pilstraat 5
8980 Zonnebeke
zaterdag 20 maart 2021 van 14:00 tot 16:00
Bibliotheek De Letterschuur
gratis
zonnebeke.bibliotheek.be/agenda/avont...