u bent hier

Basta Diva


Zingende ster met streken Carmella Lucia Pommodori di Monte Varlo (Françoise Vanhecke) paradeert met haar zangtalenten en pocht bij het publiek hoe goed ze Mozart, Beethoven, Puccini, Bach … maar ook het repertoire van Piaf, Dalida en Michael Jackson kan zingen! Haar regisseur Richard Le Grand (Lieven Debrauwer) is stiekem jaloers op haar succes en de boel ontspoort. Aan de theaterdirecteur ... Lees meer »

Zingende ster met streken Carmella Lucia Pommodori di Monte Varlo (Françoise Vanhecke) paradeert met haar zangtalenten en pocht bij het publiek hoe goed ze Mozart, Beethoven, Puccini, Bach … maar ook het repertoire van Piaf, Dalida en Michael Jackson kan zingen! Haar regisseur Richard Le Grand (Lieven Debrauwer) is stiekem jaloers op haar succes en de boel ontspoort. Aan de theaterdirecteur (Debrauwer) en aan de eveneens muzikaal getalenteerde poetsvrouw Germaine (Vanhecke) om de voorstelling te redden.

Wanneer de Harelbeekse sopraan Françoise Vanhecke en de Roeselaarse regisseur Lieven Debrauwer (van o.a. Confituur en Pauline & Paulette) de creatieve koppen samensteken, ontstaat een dolkomische muziektheatervoorstelling voor alle leeftijden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CC De Schakel
Schakelstraat 8
8790 Waregem
zaterdag 10 oktober 2020 van 20:00 tot 21:30
CC De Schakel
€ 20,0
www.ccdeschakel.be
056 62 13 40