u bent hier

Beheerswerken in het Kanaalbos


Zwerfvuilactie met steun van Mooimakers in het kader van de actie Grote Lenteschoonmaak. Tijdens deze beheerwerken maken we het Kanaalbos klaar voor de lente. Het is nog even, maar sommige soorten ontwaken bijna uit hun winterslaap, dus het is het ideale moment voor de winterschoonmaak!  Vele handen maken licht werk, dus iedereen is van harte welkom! Ook met het gezin, ga samen met je kinderen ... Lees meer »

Zwerfvuilactie met steun van Mooimakers in het kader van de actie Grote Lenteschoonmaak.

Tijdens deze beheerwerken maken we het Kanaalbos klaar voor de lente. Het is nog even, maar sommige soorten ontwaken bijna uit hun winterslaap, dus het is het ideale moment voor de winterschoonmaak! 

Vele handen maken licht werk, dus iedereen is van harte welkom! Ook met het gezin, ga samen met je kinderen een voormiddag aan de slag buiten in de natuur!

We verzamelen stipt om 9.00 uur aan het eind van de Bosdreef t.h.v. nummer 46, bij de ingang van het Kanaalbos. Mensen die later aankomen weten ons wel te vinden of kunnen contact opnemen met de conservator en verantwoordelijke Drik Naert.

 

Toon kaart Ingang Kanaalbos
Bosdreef 46
8530 Harelbeke
zaterdag 20 maart 2021 van 09:00 tot 12:00
Natuurpunt Gaverstreke
dirknaert@telenet.be
0489 23 30 76
www.natuurpunt.be/agenda/beheerswerke...