u bent hier

Boekenbeurs (online)


Door corona kunnen we geen tweedehandsbeurzen organiseren. Daarom bieden we dit online alternatief. Zowel leden als niet-leden die woonachtig zijn in Aarschot (incl. deelgemeenten) kunnen artikelen te koop aanbieden. In 2021 bestaat de Jeugdboekenmaand 50 jaar. Wegens het succes van onze vorige online tweedehandsbeurzen, willen we het nu opnieuw organiseren. Ditmaal met een focus op ... Lees meer »

Door corona kunnen we geen tweedehandsbeurzen organiseren. Daarom bieden we dit online alternatief. Zowel leden als niet-leden die woonachtig zijn in Aarschot (incl. deelgemeenten) kunnen artikelen te koop aanbieden.

In 2021 bestaat de Jeugdboekenmaand 50 jaar. Wegens het succes van onze vorige online tweedehandsbeurzen, willen we het nu opnieuw organiseren. Ditmaal met een focus op jeugdboeken en cd/dvd: boeken, strips, voorleesboeken, luisterverhalen, voelboekjes, .... ?? Wil je deelnemen als verkoper: klik dan op de link in 'Tickets' om je op voorhand in te schrijven. Na inschrijven krijg je een uitnodiging om je artikelen voorafgaand in de groep te plaatsen. ?? Wil je deelnemen als koper: op 14 maart, om 10u, zal de groep 'Boeken-, muziek- en filmbeurs Gezinsbond-Aarschot' publiek toegankelijk worden gesteld. Volgt

Toon kaart Vanuit je zetel... :)
Bij jou thuis
3200 Aarschot
zondag 14 maart 2021 van 10:00 tot 16:00
Gezinsbond Aarschot
gratis
infogezinsbondaarschot@gmail.com
0485359152