u bent hier

Boysproject Drop in


Ontmoetingsplek enkel voor mannelijke sekswerkers.In onze huiselijke Drop in kan je vrij binnenlopen. Je kan er terecht voor een gesprek met een medewerker of met andere sekswerkers, een kop koffie, een maaltijd, gratis condooms en glijmiddel, een wasje doen, een groepsgesprek, folders inkijken of meenemen, surfen op het internet, een gratis en anonieme HIV-test. BOYSPROJECT profileert zich ... Lees meer »

Ontmoetingsplek enkel voor mannelijke sekswerkers.In onze huiselijke Drop in kan je vrij binnenlopen. Je kan er terecht voor een gesprek met een medewerker of met andere sekswerkers, een kop koffie, een maaltijd, gratis condooms en glijmiddel, een wasje doen, een groepsgesprek, folders inkijken of meenemen, surfen op het internet, een gratis en anonieme HIV-test.

BOYSPROJECT profileert zich naar individuele hulpverlening voor mannelijke sekswerkers met de nadruk op straathoekwerk en aanwezigheid op het internet.

Gezien meer en meer jongens zich via het internet aan klanten aanbieden, en er minder gasten op straat, in de cafés of in de parken te vinden zijn, werd tegelijkertijd in 2011 een nieuwe interactieve website, enkel bedoeld voor de doelgroep, gemaakt: www.info4escorts.be .

Toon kaart Boysproject
Appelmansstraat 12 bus 1
2018 Antwerpen 18
Wo Van 14:00 tot 21:00
Boysproject
gratis
info@boysproject.be
03 293 95 90
www.boysproject.be