u bent hier

Buiten de Zinne: Comedy night met Erhan Demirci en Han Solo

Humor comedy


Hoe kunnen we deze reeks zomervoorstellingen beter beginnen met een flinke portie comedy van twee topcomedians. Erhan Demirci bewees al meermaals in Palethe dat hij een uitstekende verteller is met de nodige humor in zijn verhalen. Speciaal voor Pelt gaat hij een set in elkaar steken waarbij “lockdownouders” centraal gaan staan. Hoe gingen ze om met pre-teaching en kinderen in huis terwijl ze ... Lees meer »

Hoe kunnen we deze reeks zomervoorstellingen beter beginnen met een flinke portie comedy van twee topcomedians.

Erhan Demirci bewees al meermaals in Palethe dat hij een uitstekende verteller is met de nodige humor in zijn verhalen. Speciaal voor Pelt gaat hij een set in elkaar steken waarbij “lockdownouders” centraal gaan staan. Hoe gingen ze om met pre-teaching en kinderen in huis terwijl ze ook moesten telewerken? Erhan is een hierin een ervaringsdeskundige maar hij krijgt inhoudelijk hulp van enkele Peltse ouders die hem van materiaal van op het werkveld gaan voorzien. Situaties die voor iedereen, ook zonder kinderen, heel erg herkenbaar gaan zijn.
Han solo is voor ons geen onbekende. Han Coucke slaagt er show na show in om toch weer die nieuwe invalshoek te vinden waardoor hij telkens opnieuw verrast maar ook Han werd professioneel hard getroffen door de crisis. Heel wat comedians bedachten leuke dingen om zichzelf en hun publiek te entertainen. En ook Han deed zijn duit in het zakje. Alter ego Han solo beleefde elke dag vanuit zijn mobilhome een avontuur. Meer dan 50 filmpjes en interventies op 50 dagen quarantaine lanceerde hij, met op dit moment al meer dan 3.500.000 views samen.
Maar nu is het voorbij. Ook Han solo komt voorzichtig uit zijn quarantaine en gaat met zijn mobilhome - hoe kan het ook anders - de wijde zomer in!

Als extraatje draait Han Solo op voorhand al wat plaatjes. Om wat in de sfeer te komen!

En nog een extraatje op deze avond (ja, want we zijn heel blij dat we terug mogen organiseren): Stef Geers staat jullie op te wachten in “Café de éénmanszaak”. Eén vierkante meter café! Er is gratis drank en lekkers, maar… je moet er iets voor doen. En hij heeft speciaal zijn toog aangepast want die is nu exact 1,50 m.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CC Palethe
Jeugdlaan 2
3900 Overpelt (Pelt)
dinsdag 14 juli 2020 van 20:30 tot 22:30
CC Palethe
gratis
011 94 94 90
www.palethe.be