u bent hier

Buurman solo - Einzelgänger

Pop en rock


‘Einzelgänger’ is de eerste solo-voorstelling van Buurman-frontman Geert Verdickt. Waar ‘Dans en Dwaal’ vurig was, en dansbaar, stript Verdickt nu alles tot enkel de essentie overblijft. Verdickt wisselt nummers uit het nieuwe album af met ouder werk. Één man. Een gitaar, en een hoop verhalen. “Einzelgänger” is de eerste solo-voorstelling van Buurman-frontman Geert Verdickt. Waar “Dans en ... Lees meer »

‘Einzelgänger’ is de eerste solo-voorstelling van Buurman-frontman Geert Verdickt. Waar ‘Dans en Dwaal’ vurig was, en dansbaar, stript Verdickt nu alles tot enkel de essentie overblijft.
Verdickt wisselt nummers uit het nieuwe album af met ouder werk.

Één man. Een gitaar, en een hoop verhalen.

“Einzelgänger” is de eerste solo-voorstelling van Buurman-frontman Geert Verdickt.
Waar “Dans en Dwaal” vurig was, en dansbaar, stript Verdickt nu in “Einzelgänger” alles, tot enkel de essentie overblijft.

Liefde in verschillende gedaanten. Eindes met een nieuw begin. Op zoek naar de barst. De barst waarlangs het licht naar binnen komt. (L.Cohen)

Tijdens de voorstelling wisselt Verdickt nummers uit het nieuwe album Einzelgänger (release: najaar 2019) af met ouder werk: ‘London Stansted’, ‘Soms ben jij de zon en ik de maan’, ‘Rocky’, ‘Pruimelaar’, ...

Einzelgänger.
Autobiografisch, zoals steeds.
Niet eenzaam, maar alleen.

 

Support act:
Neeka
“Eindelijk!” zei Guido Belcanto toen hij hoorde dat singer-songwriter Neeka (Ilse Goovaerts) na vijf albums in het Engels klaar was voor een nieuw Nederlandstalig avontuur. In 2012 schreef ze al het gevoelige pareltje ‘Jij kent de lijnen’, geïnspireerd door en over schilder Raoul De Keyser. Het leverde haar heel wat airplay op bij Radio 1.

De singer-songwriter blijft ook in het Nederlands een melancholisch meisje: speels en vernuftig maar altijd een beetje donker. Een sfeer die haar eigen is en die haar muzikanten perfect weten te vatten!

Buurman solo
Cultuurcentrum Merksem / Concertzaal
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
zaterdag 28 maart 2020om 20:15
cultuurcentrum Merksem
€ 16,0
Bestel tickets
www.ccmerksem.be/nl/event/59611/einze...