u bent hier

CANCELED - Het Grote Vogelweekend in Haasdonk


Natuurpunt Waasland en de Beverse groendienst nodigen je uit op zondag 31 januari om in Hof ter Saksen kennis te maken met overwinterende vogels. Je krijgt er de kans om met telescoop en verrekijker vogels te observeren. Natuurgidsen geven deskundige uitleg rond het uitbundige vogelleven aan de voederplaats: koolmezen, staartmezen, zwarte mezen, kuifmezen, appelvinken, vinken, roodborstjes, ... Lees meer »

Natuurpunt Waasland en de Beverse groendienst nodigen je uit op zondag 31 januari om in Hof ter Saksen kennis te maken met overwinterende vogels.

Je krijgt er de kans om met telescoop en verrekijker vogels te observeren. Natuurgidsen geven deskundige uitleg rond het uitbundige vogelleven aan de voederplaats: koolmezen, staartmezen, zwarte mezen, kuifmezen, appelvinken, vinken, roodborstjes, sijzen, spechten, goudhaantjes, merels, boomklevers, gaaien, houtduiven, merels, groenlingen, ā€¦

Infostand in de Orangerie.

Coronaproof: in openlucht, er wordt afstand gehouden tussen het beperkte aantal deelnemers, mondmasker.   Afspraak aan de oranjerie tussen 10 en 16 uur.

AFGELAST WEGENS CORONA

Toon kaart Hof Ter Saksen
Haasdonkbaan 101
9120 Haasdonk
zo 31/01/21 van 10:00 tot 16:00
Natuurpunt Waasland vzw
timmerman.r@skynet.be
0495 200 512
www.natuurpunt.be/agenda/het-grote-vo...