u bent hier

Chicos Mambo

Ballet en klassieke dans, Volksdans en werelddans, Moderne dans, Humor comedy


In ‘Tutu’ verkent Chicos Mambo met een kwinkslag een aantal van de bekendste en belangrijkste werken uit de dans. De zes kameleonesque mannen spelen meer dan veertig karakters die je zullen doen gieren van het lachen. In ‘Tutu’ verkent Chicos Mambo met een kwinkslag een aantal van de bekendste en belangrijkste werken uit de dans; van ‘Het Zwanenmeer’ tot Pina Bausch. In deze show vol ritme en ... Lees meer »

In ‘Tutu’ verkent Chicos Mambo met een kwinkslag een aantal van de bekendste en belangrijkste werken uit de dans. De zes kameleonesque mannen spelen meer dan veertig karakters die je zullen doen gieren van het lachen.

In ‘Tutu’ verkent Chicos Mambo met een kwinkslag een aantal van de bekendste en belangrijkste werken uit de dans; van ‘Het Zwanenmeer’ tot Pina Bausch. In deze show vol ritme en humor worden de zes dansers in de loop van twintig scènes iconen van het klassieke ballet, de hedendaagse dans, ritmische- en zelfs acrobatische dans.

Het hart van de voorstelling wordt gevormd door de zes kameleonesque mannen die meer dan veertig karakters spelen die je zullen doen gieren van het lachen. Chicos Mambo is gekend voor zijn technische kunde en z’n zin voor humor. Beide zijn in deze show in grote mate aanwezig. Dit is dans op zijn veelzijdige, atypische, oneerbiedige, leuke en artistieke best!

Toon kaart Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
do 07/02/19 om 20:00
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
€ 25,0
themisweb.fr/indivnew/fListeManifs.as...
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1030/chicos-mambo