u bent hier

Comomeer - Fun: waterski/wakeboard & sportmix

10 +

Omnisport en andere


Ons vakantiecentrum Como Sportievak ligt aan het fabelachtig mooie Comomeer in het noorden van Italië. Er is plaats voor een 40-tal personen en voorzien van alle nodige comfort. Onze enthousiaste teams verzorgen je verblijf, de maaltijden, de sportlessen en de avondactiviteiten tot in de puntjes. Vanop het terras van het centrum is het zicht op de omgeving en het eilandje Isola Comacina ... Lees meer »

Ons vakantiecentrum Como Sportievak ligt aan het fabelachtig mooie Comomeer in het noorden van Italië. Er is plaats voor een 40-tal personen en voorzien van alle nodige comfort. Onze enthousiaste teams verzorgen je verblijf, de maaltijden, de sportlessen en de avondactiviteiten tot in de puntjes. Vanop het terras van het centrum is het zicht op de omgeving en het eilandje Isola Comacina ronduit adembenemend. Deze plek is een stukje hemel op aarde!
Wie graag wil leren waterskiën of wakeboarden of gewoon een onverbeterlijke waterspeelvogel is, zit zeker goed bij deze optie. Iedereen krijgt les op eigen niveau en kan dingen uitproberen zonder dat je ergens toe verplicht wordt. Je krijgt, verspreid over de week, 17 vaarbeurten. Dus elke dag waterskiën of wakeboarden maar niet elke dag hetzelfde aantal beurten. We laten je vaarbeurten snel op elkaar volgen zodat je ook met reisgenoten op stap kan in de regio voor een portie couleur locale, uitstappen naar verschillende dorpjes rond het Comomeer, een afdaling vanaf Pigra, wat cultuur, zon, waterpret en beachsport.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Como Sportievak
Comomeer Italië
8550 Zwevegem
Van vr 31 juli 2020 00:00 tot zo 9 augustus 2020 23:59
Sportievak vzw
€ 715,0
sportievak.be/sportkampen/fun-watersk...
056/264420
sportievak.be/sportkampen/fun-watersk...