u bent hier

Comomeer - Intense: 4x/dag waterski/wakeboard

10 +

Omnisport en andere


Ons vakantiecentrum Como Sportievak ligt aan het fabelachtig mooie Comomeer in het noorden van Italië. Er is plaats voor een 40-tal personen en voorzien van alle nodige comfort. Onze enthousiaste teams verzorgen je verblijf, de maaltijden, de sportlessen en de avondactiviteiten tot in de puntjes. Vanop het terras van het centrum is het zicht op de omgeving en het eilandje Isola Comacina ... Lees meer »

Ons vakantiecentrum Como Sportievak ligt aan het fabelachtig mooie Comomeer in het noorden van Italië. Er is plaats voor een 40-tal personen en voorzien van alle nodige comfort. Onze enthousiaste teams verzorgen je verblijf, de maaltijden, de sportlessen en de avondactiviteiten tot in de puntjes. Vanop het terras van het centrum is het zicht op de omgeving en het eilandje Isola Comacina ronduit adembenemend. Deze plek is een stukje hemel op aarde!
Wie zich wil verdiepen in het waterskiën of wakeboarden moet absoluut voor deze optie kiezen. Je bent van ’s morgens tot ’s avonds bezig met de sport, krijgt dagelijks vier vaarbeurten en daarnaast ga je mee op de boot, krijg je theorie en droogtraining langs de kant,... Onze gediplomeerde trainers geven les op elk niveau, ervaring is dus zeker geen vereiste. Heb je zin om eens te wisselen tussen ski's en een board, dat kan perfect. Je kan op een week tijd heel veel bijleren!
Onze Malibu Wakesetter creëert door de wedge, watertanks en extra fat-sack de perfecte golf om te wakeboarden. Zo kan je gemakkelijk verschillende graps en sprongen aanleren. De boot is uitgerust met boom en tower en is ook perfect om te leren wakesurfen. Hierbij "drijf" je zonder touw op een surfboard mee op de golven van de boot. Ook kneeboarden kan als leuk extraatje.We hebben alle nodige materiaal ter beschikking om je een hele week nieuwe uitdagingen te bieden.
Waterskiërs kunnen zich, naast het klassiek waterskiën, ook uitleven met slalom, figuren, monoski en blootvoetsskiën. Onze MasterCraft is voorzien van een boom en tower, geeft kleine golven en leent zich perfect voor deze disciplines.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Como Sportievak
Comomeer Italië
8550 Zwevegem
Van vr 31 juli 2020 00:00 tot zo 9 augustus 2020 23:59
Sportievak vzw
€ 765,0
sportievak.be/sportkampen/intense-4x-...
056/264420
sportievak.be/sportkampen/intense-4x-...