u bent hier

Comomeer - Summer: op stap, sport & waterski/wakeboard

10 +

Omnisport en andere


Ons vakantiecentrum Como Sportievak ligt aan het fabelachtig mooie Comomeer in het noorden van Italië. Er is plaats voor een 40-tal personen en voorzien van alle nodige comfort. Onze enthousiaste teams verzorgen je verblijf, de maaltijden, de sportlessen en de avondactiviteiten tot in de puntjes. Vanop het terras van het centrum is het zicht op de omgeving en het eilandje Isola Comacina ... Lees meer »

Ons vakantiecentrum Como Sportievak ligt aan het fabelachtig mooie Comomeer in het noorden van Italië. Er is plaats voor een 40-tal personen en voorzien van alle nodige comfort. Onze enthousiaste teams verzorgen je verblijf, de maaltijden, de sportlessen en de avondactiviteiten tot in de puntjes. Vanop het terras van het centrum is het zicht op de omgeving en het eilandje Isola Comacina ronduit adembenemend. Deze plek is een stukje hemel op aarde!
Wat minder sportief? Wil je gewoon genieten van een week vakantie met veel zon, waterpret, sportief plezier en links en rechts een uitstapje? Dan vind je heel wat afwisseling in dit programma. De groep gaat in de loop van de week op verkenning langs het meer en doet verschillende uitstappen. Als extraatje maken we een daguitstap naar de cultuur- en modestad Milaan.
Een duik in het glasheldere water van het meer, estafettespelen met de kajaks, surfplanken- en waterschoenenraces, stand up paddling, mogelijkheden genoeg om afkoeling te krijgen! We vullen dit bovendien nog aan met dagelijks twee waterski- of wakeboardbeurten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Como Sportievak
Comomeer Italië
8550 Zwevegem
Van 31 juli 2020 tot 9 augustus 2020
Sportievak vzw
€ 695,0
sportievak.be/sportkampen/summer-op-s...
056/26 44 20
sportievak.be/sportkampen/summer-op-s...