u bent hier

dag van de zorg | zorg in Zoersel, van A tot Z

Gezondheid en zorg


In heel Vlaanderen zetten zorginstellingen de deur open voor het brede publiek. De instellingen en organisaties die in Zoersel een vestiging en/of cliënten hebben, stellen zich voor tijdens de 'zorgbeurs'. Deelnemers: pc Bethanië, Monnikenheide, gemeente & ocmw Zoersel, wzc Halmolen, wzc de Buurt, ZNA Joostens, familiehulp, de diensten maatschappelijk werk van de mutualiteiten, CAW, Huis van ... Lees meer »

In heel Vlaanderen zetten zorginstellingen de deur open voor het brede publiek. De instellingen en organisaties die in Zoersel een vestiging en/of cliënten hebben, stellen zich voor tijdens de 'zorgbeurs'.
Deelnemers: pc Bethanië, Monnikenheide, gemeente & ocmw Zoersel, wzc Halmolen, wzc de Buurt, ZNA Joostens, familiehulp, de diensten maatschappelijk werk van de mutualiteiten, CAW, Huis van het kind, het Witgele kruis, Landelijke Thuiszorg, Doppa, Kadodder, vrijwilligerswerkingen ...
We maken er een actieve zorgbeurs van, waar u kunt kennismaken met de zorgaanbieders, luisteren naar getuigenissen van ervaringsdeskundigen, op een speelse manier ondervinden wat het is om met bepaalde ziektes of beperkingen te leven.
Zoekt u zelf een job in de zorgsector in het Zoerselse, dan is dit een goede gelegenheid. U kunt informatie uit de eerste hand krijgen van de aanwezige standhouders en de openstaande vacatures bekijken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Zaal Waterweg
Andreas Vesaliuslaan
2980 Zoersel
zondag 18 maart 2018 van 00:00 tot 23:59
gratis
janne.verstrepen@zoersel.be
03 2980 0 00
www.zoersel.be