u bent hier

Dance of Joy in openlucht

18 +

Fitness, gymnastiek, dans en vechtsport


Je ervaart de aardende kracht van de dans. Technieken die je ook in je dagelijks leven kunt toepassen om er steviger te staan, voor jezelf op te komen en je niet te laten manipuleren. De bewegingen worden stap voor stap begeleid en zijn een uitnodiging om met minimale inspanning maximaal te genieten. Je wordt je bewust van je lichaam en de energie die door je lichaam stroomt. Een bewustzijn ... Lees meer »

Je ervaart de aardende kracht van de dans. Technieken die je ook in je dagelijks leven kunt toepassen om er steviger te staan, voor jezelf op te komen en je niet te laten manipuleren.


De bewegingen worden stap voor stap begeleid en zijn een uitnodiging om met minimale inspanning maximaal te genieten.


Je wordt je bewust van je lichaam en de energie die door je lichaam stroomt. Een bewustzijn dat je ook zijn nut heeft in je dagelijks leven omdat je milder omgaat met je lichaam, minder energie verspilt en meer energie overhoudt.


Omdat mindfulness verweven zit in de manier van aandacht geven aan je lichaam en de beleving van je energie, is deze dans heel rustgevend. Je hoofd komt tot rust en je voelt je als herboren nadien!

Let Op: Bij regen- of onweerachtig weer gaat de les NIET door. Dit wordt de dag zelf meegedeeld.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Hollebeekpark
Hollebeekstraat
9820 Merelbeke
dinsdag 26 mei 2020 van 19:15 tot 20:15
Steps of Joy
€ 12,0
petra@stepsofjoy.be
0476487809