u bent hier

Els Ceulemans | Survival Strategies

Grafiek


Le Neuf Gallery brengt Els Ceulemans voor het eerst naar Brussel en met haar meest recente werk bestaande uit schilderijen, enkele tekeningen en een installatie die in 2019 voor het eerst in Watou werd onthuld. U zult kunnen zien hoe Els erin slaagt om uw aandacht te trekken met metaforen waar de esthetiek en figuratieve herkenning snel worden gevolgd door een gevoel van verwarring of ... Lees meer »

Le Neuf Gallery brengt Els Ceulemans voor het eerst naar Brussel en met haar meest recente werk bestaande uit schilderijen, enkele tekeningen en een installatie die in 2019 voor het eerst in Watou werd onthuld.
U zult kunnen zien hoe Els erin slaagt om uw aandacht te trekken met metaforen waar de esthetiek en figuratieve herkenning snel worden gevolgd door een gevoel van verwarring of onbehagen. Elk gevoel van menselijke logica gaat verloren in vreemde combinaties van dieren die zich gedragen als mensen, mensen die lichaamsdelen missen en ongewoon gedrag dat het publiek drijft in een reflectie op menselijk en maatschappelijk gedrag. Enigszins bedroefd en ongemakkelijk, je kan het niet helpen verder te kijken en je gedachten te verdiepen.
Els' zeer bijzondere poëtische en effectieve talent is om te praten over pijn, conflict, geweld, maar met een enorm gevoel voor humor, wat resulteert in een surrealistische afdronk van tederheid en mededogen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Le Neuf Gallery
Chaussée de Waterloo 690
1180 Ukkel
Van 4 juli 2020 tot 27 augustus 2020 (do van 14:00 tot 18:00, vr van 14:00 tot 18:00, za van 14:00 tot 18:00,
Le Neuf Gallery
xavier.huysmans@exhocet.be
+32475623243
www.leneuf.gallery