u bent hier

Entre le Zist et le Geste door Cirque Content Pour Peu (Familietheater voor iedereen vanaf 5 jaar. & circus)


Zin in een klein leuk pareltje voor iedereen van 5 tot en met 99 jaar? Dan mag je deze Entre le Zist et le Geste (vrij vertaald: ‘met vallen en opstaan’) van het Franse duo Cirque Content Pour Peu niet missen. Met enkel hun pure lichamelijke acrobatie raken ze door een onvoorzichtigheid verstrikt in een web van allerlei absurde situaties. **Aansluitend zijn er circusworkshops op maat van de ... Lees meer »

Zin in een klein leuk pareltje voor iedereen van 5 tot en met 99 jaar? Dan mag je deze Entre le Zist et le Geste (vrij vertaald: ‘met vallen en opstaan’) van het Franse duo Cirque Content Pour Peu niet missen. Met enkel hun pure lichamelijke acrobatie raken ze door een onvoorzichtigheid verstrikt in een web van allerlei absurde situaties.

**Aansluitend zijn er circusworkshops op maat van de kinderen Zin in een klein leuk pareltje voor iedereen van 5 tot en met 99 jaar? Dan mag je deze Entre le Zist et le Geste (vrij vertaald: ‘met vallen en opstaan’) van het Franse duo Cirque Content Pour Peu niet missen. Met enkel hun pure lichamelijke acrobatie raken ze door een onvoorzichtigheid verstrikt in een web van allerlei absurde situaties. Soms voelen ze zich verloren en soms zijn ze duizend man sterk, maar steeds krabbelen ze overeind. Een voorstelling met veel humor gekruid en met hinten burleske en stomme film, beter kan je het op een doordeweekse namiddag Paasvakantie niet treffen. EXTRAATJE: Word zelf circusartiest! Aansluitend op de voorstelling zetten échte circusartiesten je kinderen op weg om zelf aan de slag te gaan. Bordjes draaien, steltlopen, jong-leren, bal- of tonlopen … Het kan allemaal. Tickets bestellen via: Cultuurcentrum De Schakel vzw ? 056 62 13 40 ? onthaal@ccdeschakel.be

Toon kaart Cultuurcentrum De Schakel
Schakelstraat 8
8790 Waregem
woensdag 14 april 2021 van 15:00 tot 17:00
Gezinsbond Waregem
€ 7,0
onthaal@ccdeschakel.be
056 62 13 40
www.ccdeschakel.be/
www.ccdeschakel.be