u bent hier

fabuleus

4 +

Moderne dans, Mime en bewegingstheater


Drie eenzame figuren zijn op zoek naar een thuis. Zit ‘thuis zijn’ in het hebben van een dak? Of is thuisloos nog iets anders dan dakloos? ‘Nesten’ is een visuele en fysieke voorstelling over veiligheid, geborgenheid en vriendschap in een kartonnen wereld. Een groot thema voor kleine mensjes. Drie eenzame figuren zijn op zoek naar een thuis. Zit ‘thuis zijn’ in het hebben van een dak? Of is ... Lees meer »

Drie eenzame figuren zijn op zoek naar een thuis. Zit ‘thuis zijn’ in het hebben van een dak? Of is thuisloos nog iets anders dan dakloos? ‘Nesten’ is een visuele en fysieke voorstelling over veiligheid, geborgenheid en vriendschap in een kartonnen wereld. Een groot thema voor kleine mensjes.

Drie eenzame figuren zijn op zoek naar een thuis. Zit ‘thuis zijn’ in het hebben van een dak? Of is thuisloos nog iets anders dan dakloos? Ze zoeken het gevoel door te bouwen: een schild, een tent, een kamp. Ze vinden het in zichzelf en bij elkaar. Nesten is een visuele en fysieke voorstelling over veiligheid, geborgenheid en vriendschap in een kartonnen wereld. 

Anna Bentivegna en Zoë Demoustier dansten in verschillende fABULEUS-producties en studeerden nadien samen aan de Mime Opleiding in Amsterdam. Daar leerden ze Ayrton Fraenk kennen. Met hun eerste kinderproductie Nesten snijden ze een groot thema aan voor kleine mensjes. 

Toon kaart Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
zo 24/02/19 om 15:00
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
€ 9,0
themisweb.fr/indivnew/fListeManifs.as...
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1019/fabuleus