u bent hier

Feestweekend in de Kleiputten Terhagen


In 2021 bestaat Natuurpunt 20 jaar en dat zal ook in de Rupelstreek niet onopgemerkt blijven. Ter gelegenheid van deze verjaardag ontvangen we tijdens het Pinksterweekend van 22 t/m 24 mei immers een heuse rondreizende feestcontainer in het natuurgebied Kleiputten Terhagen. Een voormalige zeecontainer wordt in Natuurpuntstijl ingericht als een mini infocentrum met onthaalbalie en kan zo dienst ... Lees meer »

In 2021 bestaat Natuurpunt 20 jaar en dat zal ook in de Rupelstreek niet onopgemerkt blijven. Ter gelegenheid van deze verjaardag ontvangen we tijdens het Pinksterweekend van 22 t/m 24 mei immers een heuse rondreizende feestcontainer in het natuurgebied Kleiputten Terhagen.

Een voormalige zeecontainer wordt in Natuurpuntstijl ingericht als een mini infocentrum met onthaalbalie en kan zo dienst doen als feestelijk uithangbord - zowel voor de ganse vereniging als voor onze lokale werking. Daarnaast worden ook een bar en openluchtcafé voorzien.

Duimen maar dat we dit feestje zoals gepland kunnen laten doorgaan! Als alles goed gaat kunnen we dit feestweekend nog een extra toets geven met de opening van onze opgeknapte smidse.

Markeer alvast 22-24 mei in vetjes in je agenda!

Toon kaart Natuurgebied Kleiputten Terhagen
Nieuwstraat
2840 Rumst
Van 22 mei 2021 tot 24 mei 2021
Natuurpunt Rupelstreek kern Boom-Rumst
info@natuurpuntrupelstreek.be
www.natuurpunt.be/agenda/feestweekend...