u bent hier

Femke Gyselinck

18 +

Moderne dans


Choreografe Femke Gyselinck (ooit docente aan de academie van Grimbergen) inviteert iedereen op een onuitgegeven dansante avond. Zij start met 'ERATO', een korte solo op muziek van Palmistry, Gwilym Gold en Hiatus Kaiyote, waarbij de fysieke dans de expressie van de muziek evenaart en één stem wordt. Daarna deelt ze het podium met muzikant Hendrik Lasure en danseres Sue Yeon Youn voor een ... Lees meer »

Choreografe Femke Gyselinck (ooit docente aan de academie van Grimbergen) inviteert iedereen op een onuitgegeven dansante avond.

Zij start met 'ERATO', een korte solo op muziek van Palmistry, Gwilym Gold en Hiatus Kaiyote, waarbij de fysieke dans de expressie van de muziek evenaart en één stem wordt.

Daarna deelt ze het podium met muzikant Hendrik Lasure en danseres Sue Yeon Youn voor een spannende improvisatie. Gyselinck nodigt je uit op zoek te gaan naar de verbanden tussen de muziek, de woorden en de bewegingen, en naar de verschuivingen in betekenis.

Dat laatste, maar zeker ook de link met 'Erato', vormen de insteek van een nagesprek. 
i.s.m. workspacebrussels
met: Femke Gyselinck, Sue Yeon Youn, Hendrik Lasure & guest
Aansluitend op de dansvoorstelling Dance Diggers van Femke Gyselinck, vindt het concert van L.adrache plaats. Belangrijk: je dient apart te registreren voor de beide voorstellingen. Het concert van L.adrache is gratis, maar omwille van de Covid-19 veiligheidsvoorschriften dient u hier online te registreren. 

Never walk alone #12 | Moving Ballads
Schouwburg Cc Strombeek
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever
vrijdag 23 oktober 2020om 20:30
Cultuurcentrum Strombeek
€ 12,0
Bestel tickets
www.ccstrombeek.be/nl/voorstelling/35...