u bent hier

Ga de ontmoeting aan in het opvangcentrum Scherpenheuvel


Het Peeterskasteel viert feest en neemt afscheid. Ga aan tafel met migranten en vluchtelingen, ga samen op weg. Een mooie kans om de ontmoeting aan te gaan! Van 16u tot 22u verwelkomt onze opvangstructuur voor asielzoekers u met open armen. We eindigen de week in schoonheid met verschillende animaties. ❖ OP HET PROGRAMMA ❖ - 17.30u tot 19u : workshops Dabke (Arabische dans), Djembe, koken met ... Lees meer »

Het Peeterskasteel viert feest en neemt afscheid. Ga aan tafel met migranten en vluchtelingen, ga samen op weg. Een mooie kans om de ontmoeting aan te gaan! Van 16u tot 22u verwelkomt onze opvangstructuur voor asielzoekers u met open armen. We eindigen de week in schoonheid met verschillende animaties.

❖ OP HET PROGRAMMA ❖
- 17.30u tot 19u : workshops Dabke (Arabische dans), Djembe, koken met vluchtelingen en Afghaanse vliegers maken. Inschrijven ter plaatse voor 17.30u – plaatsen zijn beperkt
- 20u tot 22u: muzikale afsluiter met een werelddans-optreden door de kinderen en een vrij podium.
---------De hele dag---------
Activiteiten voor volwassenen en kinderen met steeds als doel elkaar te ontmoeten. Je vindt er een springkasteel en grime, spelletjes voor kinderen, henna, een babbelbox en rondleidingen door het opvangcentrum.

❖ FOOD & DRINKS ❖
- Bbq (€ 7,5/ 2 stukken vlees/vegetarisch alternatief, slaatjes en brood). Inschrijven voor 15/06 !
- Frietkraam
- Werelds dessertenbuffet
- Drinks

❖ PRAKTISCHE INFORMATIE ❖
- Datum: Vrijdag 22/06 van 16u tot 22u
- Plaats: Opvangcentrum Scherpenheuvel
- Prijs: Ingang gratis
- Inschrijving: Voor de BBQ, voor 15/06 op www.caritasinternational.be/nl/asiel-migratie/inschrijving-voor-scherpenheuvel-22-juni/
- Parkeermogelijkheden: Parking Boemelke (Basilieklaan) – Parking kerkhof (Molenstraat)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Peeterskasteel
Rozenstraat 17
3270 Scherpenheuvel-Zichem
vrijdag 22 juni 2018 van 16:00 tot 22:00
gratis
m.defreyne@caritasint.be