u bent hier

geannuleerd

Circus


Deze keer strijkt ‘Het Circusplein’ neer in Bouckenborghpark. Daar is lekker veel plaats om te ravotten, spelletjes te spelen, te knutselen en gek te doen. We maken er dus een XL versie van met extra veel acts en speelplezier. Je leert er zelf trucs, maar er speelt ook een acrobatische circusact. 13.00 tot 17.00 uur Deze keer strijkt ‘Het Circusplein’ neer in Bouckenborghpark. Daar is lekker ... Lees meer »

Deze keer strijkt ‘Het Circusplein’ neer in Bouckenborghpark. Daar is lekker veel plaats om te ravotten, spelletjes te spelen, te knutselen en gek te doen. We maken er dus een XL versie van met extra veel acts en speelplezier. Je leert er zelf trucs, maar er speelt ook een acrobatische circusact.


13.00 tot 17.00 uurDeze keer strijkt ‘Het Circusplein’ neer in Bouckenborghpark. Daar is lekker veel plaats om te ravotten, spelletjes te spelen, te knutselen en gek te doen. We maken er dus een XL versie van met extra veel acts en speelplezier.


Park Bouckenborgh vormt het decor voor een namiddag spelen, ravotten, knutselen en sporten. Een onweerstaanbaar feest met een energieke brassband, Japans drummen en vooral heel veel circus.


Op het Circusplein is iedereen circusartiest. Je kunt er leren jongleren of acrobatische trucs oefenen. Hang gerust de clown uit, leef je uit of laat je verrassen door de magie van een goochelkunstenaar.


Als hoogtepunt spelen er verschillende grote en kleine circusacts. Internationale acrobaten halen de gekste toeren uit. Alle activiteiten zijn gratis en alle leeftijden zijn welkom. Er wacht het hele gezin een dag vol spektakel en plezier.

Het circusplein XL
Bouckenborghpark
Bredabaan 555
2170 Merksem
zondag 24 mei 2020om 13:00
Cultuurcentrum Merksem | CC Merksem
gratis
www.ccmerksem.be/nl/event/59547/het-c...