u bent hier

Grote schelpenteldag: verzamel en inventariseer 100 schelpen


Raap schelpen op het strand en help onderzoekers een beter beeld te vormen van onze kust! Zelfs in coronatijden kan elke kustbewoner (zee)wetenschapper zijn voor een dag. Ga in het weekend van 13 en 14 maart in je gezinsbubbel het strand op en verzamel volgens een vaste telmethode 100 schelpen. Identificeer ze en maak foto's. >> ALLE INFO & INSCHRIJVEN OP www.groteschelpenteldag.be Op de ... Lees meer »

Raap schelpen op het strand en help onderzoekers een beter beeld te vormen van onze kust! Zelfs in coronatijden kan elke kustbewoner (zee)wetenschapper zijn voor een dag. Ga in het weekend van 13 en 14 maart in je gezinsbubbel het strand op en verzamel volgens een vaste telmethode 100 schelpen. Identificeer ze en maak foto's. >> ALLE INFO & INSCHRIJVEN OP www.groteschelpenteldag.be

Op de online scHELPdesk helpen experten je op zondag 14 maart tussen 10u en 17u om de moeilijke schelpen te herkennen vooraleer je je gegevens en foto's invoert. 

De Grote Schelpenteldag is een initatief van Eos, het Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ), Natuurpunt, Kusterfgoed, de Strandwerkgroep en de provincie West-Vlaanderen.

Toon kaart Strand Blankenberge
Gadeynehelling 1
8370 Blankenberge
zondag 14 maart 2021 van 10:00 tot 17:00
Natuurpunt Blankenberge
Sign Up Sign Up
uitkerksepolder@natuurpunt.be
050 42 90 40
www.natuurpunt.be/agenda/grote-schelp...