u bent hier

Heist van vroeger en toen

Erfgoed


De aanblik van de gemeente Heist-op-den-Berg is de afgelopen decennia ingrijpend veranderd. De huidige inwoners zijn vaak niet meer bekend met de vroegere landschappelijke en bouwkundige ankerpunten van het Heistse dorpsleven. Tegelijk beschikt de oudere generatie Heistenaren wel nog over een schat aan informatie en verhalen over dat verleden. Tijdens de erfgoeddag zijn de verhalen te ... Lees meer »

De aanblik van de gemeente Heist-op-den-Berg is de afgelopen decennia ingrijpend veranderd. De huidige inwoners zijn vaak niet meer bekend met de vroegere landschappelijke en bouwkundige ankerpunten van het Heistse dorpsleven. Tegelijk beschikt de oudere generatie Heistenaren wel nog over een schat aan informatie en verhalen over dat verleden.
Tijdens de erfgoeddag zijn de verhalen te beluisteren samen met de landschapsfotoā€™s die gemaakt werden tijdens de workshop.
Kom gerust langs tussen 10u en 17u en praat ook over jouw verhaal van vroeger. Wie weet komen we op die manier nog iets nieuw te weten over Heist-op-den-Berg.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart LDC De Pit
Boonmarkt 27
2220 Heist-op-den-Berg
zondag 28 april 2019 van 00:00 tot 23:59
WZH Ten Kerselaere