u bent hier

het gouden ei, zoektocht


Er wordt in Rotselaar een "versierd ei" verstopt en elke dag wordt via Facebook en de webstek een tip gegeven over de plaats waar het ei kan gevonden worden. De tips moeten thuis eerst nog ontcijferd worden (dikwijls met behulp van de PC). na een aantal tips kan men al min of meer de omgeving van de vindplaats kennen en kunnen we ook op stap om het ei te vinden. "Het gouden ei" is een ... Lees meer »

Er wordt in Rotselaar een "versierd ei" verstopt en elke dag wordt via Facebook en de webstek een tip gegeven over de plaats waar het ei kan gevonden worden. De tips moeten thuis eerst nog ontcijferd worden (dikwijls met behulp van de PC). na een aantal tips kan men al min of meer de omgeving van de vindplaats kennen en kunnen we ook op stap om het ei te vinden.

"Het gouden ei" is een zoektocht naar een verstopt ei gedurende 1 week. aan de hand van een dagelijkse tip komen we stilaan te weten waar ergens in Rotselaar het ei is verstopt. De tips zijn meestal zodanig geformuleerd dat er wat opzoekwerk (denkwerk) nodig is om te kunnen begrijpen wat de betekenis ervan is. na een paar dagen kunnen sommigen op die manier al min of meer de vindplaats van het ei bepalen. Tegen het einde van de week en door alle tips bijeen te leggen is het voor de snelste zoekers mogelijk om het ei te vinden.

Rotselaar dorp
dorp
3110 Rotselaar
van 17/08/20 tot 23/08/20
Gezinsbond Rotselaar
gratis
stefaan.keppens@skynet.be
0496516643
rotselaar.gezinsbond.be