u bent hier

Het Paard van Sinterklaas

Animatie en kinderfilms


Winky Wong is zes jaar wanneer ze vanuit China verhuist naar Nederland. Alles is er anders. Winky moet wennen aan de mensen, de taal en de gewoontes. Ze vindt troost bij een pony uit de buurt, tot die onverwacht sterft. Winky voelt zich ontzettend alleen. Tot ze hoort over de komst van Sinterklaas. Winky Wong is zes jaar wanneer ze vanuit China verhuist naar Nederland. Alles is er anders en ... Lees meer »

Winky Wong is zes jaar wanneer ze vanuit China verhuist naar Nederland. Alles is er anders. Winky moet wennen aan de mensen, de taal en de gewoontes. Ze vindt troost bij een pony uit de buurt, tot die onverwacht sterft. Winky voelt zich ontzettend alleen. Tot ze hoort over de komst van Sinterklaas.

Winky Wong is zes jaar wanneer ze vanuit China verhuist naar Nederland. Alles is er anders en Winky moet wennen aan de mensen, de taal en de gewoontes. Ze vindt troost bij een pony uit de buurt, tot die onverwacht sterft. Winky voelt zich ontzettend alleen. Tot ze hoort over de komst van Sinterklaas en een goed idee krijgt: ze vraagt gewoon een paard aan Sinterklaas! Dan komt alles vanzelf goed. Of niet?


Cast: Jan Declair, Ebbie Tam

NLD, 2005, 93


PERS

"Visuele grapjes verhogen het kijkplezier en winnen ons voor Winky’s onbevangen blik op de wereld." - De Filmkrant


"Een tikkeltje braaf zijn de avonturen van Winky wel, maar de weloverwogen toon is een weldaad." ★★★★ - VPRO

Mischa Kamp
Cinema Rix
de Gryspeerstraat 86
2100 Deurne
woensdag 2 december 2020om 14:15
cultuurcentrum Deurne | CC Deurne
€ 5,0
Bestel tickets
www.ccdeurne.be/nl/event/71941/famili...