u bent hier

Hive


Vormt de menselijke soort Ć©Ć©n grote familie? Uitgebreid naar andere soorten? De globalisering maakt van de aarde een verbonden wereld, waar alles circuleert in onderling afhankelijke stromen, in voor- en tegenspoed. Kunnen we de uitdagingen waarmaken? Een familie die geconfronteerd wordt met gevaar, trekt zich terug in zijn cirkel. Hive (de bijenkorf) is afgeleid van de Tondo Doni, een van de ... Lees meer »

Vormt de menselijke soort Ć©Ć©n grote familie? Uitgebreid naar andere soorten? De globalisering maakt van de aarde een verbonden wereld, waar alles circuleert in onderling afhankelijke stromen, in voor- en tegenspoed. Kunnen we de uitdagingen waarmaken? Een familie die geconfronteerd wordt met gevaar, trekt zich terug in zijn cirkel.

Hive (de bijenkorf) is afgeleid van de Tondo Doni, een van de Heilige Families geschilderd door Michelangelo. Het confronteert een groep verenigd door de vreugde van de dans met een conflict dat het met uiteenvallen bedreigt.

Hive is een multidisciplinaire compositie van een verbluffend meesterschap die in schoonheid de omstandigheden van ons voortbestaan verkent.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Hallen van Schaarbeek
Koninklijke Sint-Mariastraat 22a
1030 Schaarbeek
di 12 januari 2021 van 20:00 tot 23:59 wo 13 januari 2021 van 20:00 tot 23:59
Hallen van Schaarbeek
02 218 21 07
info@halles.be
www.halles.be