u bent hier

Hugo Claus wandelroute

Atletiek, wandelen en fietsen


Wandelen kan met je gezin of met jouw gekozen contacten. Hou wel rekening met de geldende coronamaatregelen. Zo is het op het volledige grondgebied van Maarkedal verplicht een mondmasker bij te hebben dat je moet aanzetten wanneer de sociale afstand niet kan gewaarborgd worden. De Hugo Claus wandelroute brengt je langs de mooiste stukjes van Nukerke, deelgemeente van Maarkedal. Je start aan de ... Lees meer »

Wandelen kan met je gezin of met jouw gekozen contacten. Hou wel rekening met de geldende coronamaatregelen. Zo is het op het volledige grondgebied van Maarkedal verplicht een mondmasker bij te hebben dat je moet aanzetten wanneer de sociale afstand niet kan gewaarborgd worden.

De Hugo Claus wandelroute brengt je langs de mooiste stukjes van Nukerke, deelgemeente van Maarkedal. Je start aan de hoog gelegen Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaartkerk, die het landschap overheerst en die tot ver buiten de gemeentegrenzen een herkenningspunt is in het landschap. Tijdens de wandeling ontdek je idyllische plekjes en prachtige vergezichten. De schrijver Hugo Claus woonde van 1964 tot 1970 in Nukerke, samen met zijn vrouw Elly Overzier en zoon Thomas.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Dorpsplein Nukerke
Nukerkeplein zn
9680 Maarkedal
Van wo 24 maart 2021 00:00 tot vr 30 april 2021 23:59
gemeentebestuur Maarkedal
gratis
maarkedal.be/nl/toerisme/wandelen/wan...