u bent hier

Inloopmoment vrije tijd


Ben je op zoek naar een sport- of cultuuractiviteit voor je kind? Heb je hulp nodig bij het zoeken en het inschrijven van activiteiten? Ben je op zoek naar algemene informatie rond vrije tijd? Op vrijdagnamiddag kan je tussen 13:00 uur en 16:00 uur terecht in Huis van het Kind Hasselt met jouw vraag rond sport, cultuur en spel. Pretkoffers uitlenen In het pretloket kan je ook terecht voor het ... Lees meer »

Ben je op zoek naar een sport- of cultuuractiviteit voor je kind? Heb je hulp nodig bij het zoeken en het inschrijven van activiteiten? Ben je op zoek naar algemene informatie rond vrije tijd?

Op vrijdagnamiddag kan je tussen 13:00 uur en 16:00 uur terecht in Huis van het Kind Hasselt met jouw vraag rond sport, cultuur en spel.

Pretkoffers uitlenen
In het pretloket kan je ook terecht voor het uitlenen van pretkoffers. De pretkoffers bestaan uit verschillende thema’s, zo kan je samen met je kinderen op avontuur gaan in de natuur, de Olympische spelen beleven, hangplekken in Hasselt ontdekken en nog zoveel meer!

De pretkoffer is gratis te ontlenen en kan een week uitgeleend worden. Wil je zeker zijn dat er een pretkoffer aanwezig is? Maak een afspraak.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Huis van het Kind Hasselt - Kaza Kozy
Maastrichterstraat 96 C
3500 Hasselt
Van 10 juli 2020 tot 31 december 2020
Huis van het Kind Hasselt
gratis
www.huisvanhetkindhasselt.be