u bent hier

Jeugdboekenmaand: FEEST met ons mee!


Dit jaar bestaat de Jeugdboekenmaand 50 jaar. Dat is een feestje waard, en dus wordt van 1 tot 31 maart gevierd onder de noemer 'Lezen is een feest!'. Deze keer geen activiteiten in onze bib zelf, maar een pak boeiende uitdagingen voor scholen en vrije tijd. Stuk voor stuk van thuis uit of vanop school uit te voeren. Sien Wynants, bekend gezicht bij Ketnet, wordt het boegbeeld van de ... Lees meer »

Dit jaar bestaat de Jeugdboekenmaand 50 jaar. Dat is een feestje waard, en dus wordt van
1 tot 31 maart gevierd onder de noemer 'Lezen is een feest!'. Deze keer geen activiteiten in onze bib zelf, maar een pak boeiende uitdagingen voor scholen en vrije tijd. Stuk voor stuk van thuis uit of vanop school uit te voeren.

Sien Wynants, bekend gezicht bij Ketnet, wordt het boegbeeld van de actie en daagt alle Dendermondenaren uit om tijdens de Jeugdboekenmaand opdrachten te vervullen. Slagen de deelnemers erin deze opdrachten tot een goed einde te brengen, dan hangt er voor Sien een tegenprestatie aan vast.

Het jeugdteam binnen de bib heeft alle zeilen bijgezet om een gevarieerd programma samen te stellen. De website van de bib wordt het kloppende hart waar alle elementen van de actie worden gecentraliseerd. Vanaf 1 maart kan je voor meer informatie, uitdagingen, antwoorden... terecht op:
https://dendermonde.bibliotheek.be/jeugdboekenmaand.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Bibliotheek Dendermonde
Kerkstraat 111
9200 Dendermonde
Bibliotheek Dendermonde
gratis
bibliotheek@dendermonde.be
dendermonde.bibliotheek.be/jeugdboeke...