u bent hier

Jouw verjaardag in onze collectie?


Het is je verjaardag, jouw dag. Het huis is versierd, er wordt gezongen en cadeautjes worden ongeduldig uitgepakt. Intussen ruikt het heerlijk in de keuken want je lievelingstaart komt net uit de oven. Je ontdekt een lieve boodschap op het raam of op de stoep voor je deur. Er zitten extra veel verjaardagskaartjes in de brievenbus en straks is er een skyperitief met familie en vrienden. ... Lees meer »

Het is je verjaardag, jouw dag. Het huis is versierd, er wordt gezongen en cadeautjes worden ongeduldig uitgepakt. Intussen ruikt het heerlijk in de keuken want je lievelingstaart komt net uit de oven. Je ontdekt een lieve boodschap op het raam of op de stoep voor je deur. Er zitten extra veel verjaardagskaartjes in de brievenbus en straks is er een skyperitief met familie en vrienden. Intussen staan de buren klaar voor een balkonconcertje.

Hoe vier jij je verjaardag in deze bijzondere tijden? Ziet deze er helemaal anders uit? Of net niet?

OPROEP: Heb jij een herinnering, getuigenis, foto, video, ā€¦ van een verjaardag van jezelf, familie of vrienden tijdens deze bijzondere periode? En wil je deze delen met het museum?

Laat ons iets weten via info@huisvanalijn.be. We delen jouw bijdrage op onze website en sociale media kanalen en nemen het op in onze collectie. We zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Toon kaart Huis van Alijn Online
Huis van Alijn Online
9000 Gent
www.facebook.com/huisvanalijn
huisvanalijn.be/nl/nieuws/jouw-verjaa...