u bent hier

Kamp A Extreme

12 +

Actie en avontuur


Het leven is te kort voor verveling. Steek die luie zetel in de fik en kom je uitleven tijdens ons meest avontuurlijke kamp ooit! Oké, dat van die zetel is figuurlijk bedoeld, maar hier leer je wel een écht kampvuur stoken. Dat is niet alles, het kamp staat garant voor avontuur en fun van het zuiverste water! Een week lang buitelen we van de ene knalactiviteit in de andere (lees: PAINTBALL! ... Lees meer »

Het leven is te kort voor verveling. Steek die luie zetel in de fik en kom je uitleven tijdens ons meest avontuurlijke kamp ooit! Oké, dat van die zetel is figuurlijk bedoeld, maar hier leer je wel een écht kampvuur stoken. Dat is niet alles, het kamp staat garant voor avontuur en fun van het zuiverste water! Een week lang buitelen we van de ene knalactiviteit in de andere (lees: PAINTBALL! SURVIVAL! BLOB! ). Aan het begin van de vijfdaagse moet je ons beloven dat je zonder dwang terug naar huis gaat, want wie deze week heeft doorgemaakt wil hier nooit meer weg. Alle #yolo’s nog aan toe!

Meer avontuur? Kom op bivakkamp. Begin alvast te bibberen voor het nachtspel, strijk je smoking voor de casino-avond en spaar je spannendste verhalen voor aan het kampvuur.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Avanco Adventure & Events
Brumierstraat, 6
8511 Aalbeke (Kortrijk)
Van ma 6 juli 2020 09:00 tot vr 10 juli 2020 16:00
Avanco Adventure and events
€ 130,0
www.avanco-adventure.com/jeugd-tot12-j