u bent hier

Kick-off "Brussels most empathic city" - Talk door Roman Krznaric


Kom naar de kick-off van de Empathie Revolutie, waar onze eregast Roman Krznaric, auteur en sociaal filosoof, je meeneemt in de wondere wereld van empathie. Geen wollig begrip maar de sleutel tot sociale verandering. Roman Krznaric is er van overtuigd dat empathie – de kunst van je te verplaatsen in andermans schoenen en de wereld te zien vanuit diens perspectief – relaties transformeert en ... Lees meer »

Kom naar de kick-off van de Empathie Revolutie, waar onze eregast Roman Krznaric, auteur en sociaal filosoof, je meeneemt in de wondere wereld van empathie.

Geen wollig begrip maar de sleutel tot sociale verandering. Roman Krznaric is er van overtuigd dat empathie – de kunst van je te verplaatsen in andermans schoenen en de wereld te zien vanuit diens perspectief – relaties transformeert en creativiteit stimuleert. Dat het sociale problemen zoals vooroordelen en gewelddadige conflicten tackelt en fundamentele sociale verandering teweegbrengt.
Zijn boek Empathy werd in meer dan 20 talen gepubliceerd. Hij is de oprichter van het eerste Empathy Museum en de digitale Empathy Library. Hij is ook mede-oprichter van de School of Life.

Na deze flinke shot inspiratie slaan we met de aanwezige bondgenoten de handen in elkaar om ideeën te spuien en inspiratie te delen voor meer empathie in Brussel.

Toon kaart Citizenne
Baksteenkaai 74
1000 Brussel
di 06/02/18 om 18:00
Vormingplus Citizenne
info@citizenne.be
0478/877386
www.citizenne.be/nieuws/198/kick-off-...