u bent hier

Kick-off KETMET


Woensdag is 28 maart 2018 is het zover. Dan wordt Abattoir of het slachthuis van Anderlecht opnieuw omgetoverd in het grootste overdekte speelplein van Brussel. Cultureghem rolt voor het derde jaar op rij haar arsenaal aan PLAYBOXEN buiten. We voegen er dit jaar maar liefst 3 gloednieuwe playboxen aan toe: PLAYPOD, PLEUTERBOX en CODERBOX. Maar KETMET organiseren doen we niet alleen. We werken ... Lees meer »

Woensdag is 28 maart 2018 is het zover. Dan wordt Abattoir of het slachthuis van Anderlecht opnieuw omgetoverd in het grootste overdekte speelplein van Brussel.
Cultureghem rolt voor het derde jaar op rij haar arsenaal aan PLAYBOXEN buiten. We voegen er dit jaar maar liefst 3 gloednieuwe playboxen aan toe: PLAYPOD, PLEUTERBOX en CODERBOX.
Maar KETMET organiseren doen we niet alleen. We werken samen met heel wat Brusselse partners om er samen het grootste speelfeest ooit van te maken. Naast spelen kan je op KETMET ook heerlijk eten op BARATTOIR, onze pop-up zerowaste lunchplek. We voegen zelfs een podium vol Brussels artistiek talent toe. KETMET 2018 wordt samen spelen, samen eten en samen genieten.
Voor ieder wat wils op het grote openingsfeest van KETMET, het grootste overdekte speelplein van Brussel.

Toon kaart Cultureghem
Ropsy-Chaudronstraat 24
1070 Anderlecht
woe 28/03/18
Cultureghem
gratis
info@cultureghem.be
+32 (0)2 556 11 79
www.facebook.com/events/2000270256906610
www.cultureghem.be