u bent hier

KinderYoga & TienerYoga !!

Gezondheid en zorg


Wekelijkse Yoga lessen voor kids van 8-11 jaar en tieners van 11-16 jaar. Kinderyoga op donderdag van 17u15 - 18u15 Op een toffe, avontuurlijke manier leren we ons lichaam ontdekken via spel en yogahoudingen. Centraal staat het plezier hebben in beweging en op avontuur gaan! Via kinderyoga leren kinderen omgaan met hun lichaam en geest, met eigen gevoelens en spanningen. Dit alles op een ... Lees meer »

Wekelijkse Yoga lessen voor kids van 8-11 jaar en tieners van 11-16 jaar.

Kinderyoga op donderdag van 17u15 - 18u15
Op een toffe, avontuurlijke manier leren we ons lichaam ontdekken via spel en yogahoudingen. Centraal staat het plezier hebben in beweging en op avontuur gaan!
Via kinderyoga leren kinderen omgaan met hun lichaam en geest, met eigen gevoelens en spanningen. Dit alles op een creatieve en speelse manier. Het is een methode die de kinderen op een vrije manier laat bewegen, waardoor het zelfvertrouwen en zelfbewustzijn verhoogd wordt.

Nieuw vanaf dit schooljaar!
Tieneryoga op donderdag van 18u15-19u15.
Samen met leeftijdsgenoten yogahoudingen uitvoeren, gedachten en gevoelens uitwisselen, spelen met acroyoga. Ook ontspanning, relaxatie, ademhalingsoefeningen en meditatie komen aan bod. We werken steeds met thema's, inspelend op de leefwereld van adolescenten.

Meer info: www.dansstudiocrescendo.be
Inschrijven voor de proeflessen: via leden.dansstudiocrescendo.be
Gratis proeflessen van 2 t.e.m. 15 september!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Dansstudio Crescendo
'T Hasseltkiezel 19
3960 Bree
Van 5 september 2019 tot 28 mei 2020 (do van 17:15 tot 19:15,
Dansstudio Crescendo
leden.dansstudiocrescendo.be
info@dansstudiocrescendo.be
www.dansstudiocrescendo.be
www.facebook.com/pilatesyogastudiocre...