u bent hier

LA BONNE EPOUSE


Bitche, Moezel, eind 1967. Paulette Van Der Beck en haar man runnen al jaren een huishoudschool. Hun missie is om tienermeisjes te trainen om perfecte huisvrouwen te worden die onderdanig zijn aan hun man. Na de plotselinge dood van haar man ontdekt Paulette dat de school op de rand van het faillissement staat en moet ze kordaat optreden. Maar terwijl voorbereidingen worden getroffen voor de ... Lees meer »

Bitche, Moezel, eind 1967. Paulette Van Der Beck en haar man runnen al jaren een huishoudschool. Hun missie is om tienermeisjes te trainen om perfecte huisvrouwen te worden die onderdanig zijn aan hun man. Na de plotselinge dood van haar man ontdekt Paulette dat de school op de rand van het faillissement staat en moet ze kordaat optreden. Maar terwijl voorbereidingen worden getroffen voor de Beste huishouden competitie-televisieshow, beginnen zij en haar levendige studenten te twijfelen aan het nut ervan.
LA BONNE ÉPOUSE is een humoristische en satirische kijk op een universeel verhaal over solidariteit en gendergelijkheid.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cinema Palace
Boulevard Anspach 85
1000 Brussel
dinsdag 18 augustus 2020 van 18:30 tot 23:59
Cinema Palace
www.cinema-palace.be