u bent hier

Lego-techniekkamp (STEM)

10 +

1.11.2.0.0


“Bouwen en spelen met LEGO is van alle tijden! Door de jaren heen zijn er heel wat interessante en uitdagende toepassingen bijgekomen in het speelgoedgamma. Tijdens deze driedaagse werken we met het LEGO Education materiaal Mindstorms EV3. De kinderen gaan deze robot bouwen en leren deze programmeren! Er worden ook momenten voorzien waarop de kinderen ‘vrij’ kunnen bouwen en spelen in onze ... Lees meer »

“Bouwen en spelen met LEGO is van alle tijden! Door de jaren heen zijn er heel wat interessante en uitdagende toepassingen bijgekomen in het speelgoedgamma. Tijdens deze driedaagse werken we met het LEGO Education materiaal Mindstorms EV3. De kinderen gaan deze robot bouwen en leren deze programmeren!

Er worden ook momenten voorzien waarop de kinderen ‘vrij’ kunnen bouwen en spelen in onze reuze LEGO-stad met kei-veel dozen van LEGO City, LEGO Technics, LEGO Creator of LEGO Friends.

Met onze specifieke aanpak en onze ‘hersenlesjes’ bouwen wij aan het zelfvertrouwen van de kinderen (in jezelf geloven, niet bang zijn om fouten te maken, doorzetten ook als het moeilijk wordt, omgaan met angst voor nieuwe dingen)."

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Prins Diest
Boudewijnvest 5
3290 Diest
Van wo 26 augustus 2020 09:00 tot vr 28 augustus 2020 16:00
TEACH LEARN GROW
€ 113,0
sportdienst@diest.be
013 35 32 81
teach-learn-grow.be/product/lego-3-da...
teach-learn-grow.be/product/lego-3-da...