u bent hier

Lentetennis THOF 2020


De Gezinsbond van Asse-Bekkerzeel-Kobbegem biedt tennislessen aan en dit voor zowel de prille beginner als voor de gevorderde speler van elke leeftijd (ook voor beginnende volwassenen). De jongsten maken kennis met tennis op een speelse wijze. Voor gevorderde tennissers komen naast de technische aspecten eveneens spel- en tactisch inzicht aan bod hetgeen nodig is in wedstrijden. De lente komt ... Lees meer »

De Gezinsbond van Asse-Bekkerzeel-Kobbegem biedt tennislessen aan en dit voor zowel de prille beginner als voor de gevorderde speler van elke leeftijd (ook voor beginnende volwassenen). De jongsten maken kennis met tennis op een speelse wijze. Voor gevorderde tennissers komen naast de technische aspecten eveneens spel- en tactisch inzicht aan bod hetgeen nodig is in wedstrijden.

De lente komt stilaan weer in zicht. Tijd dus om plannen te maken voor een tof en sportief uurtje in de week. Want na de paasvakantie biedt de Gezinsbond van Asse tennislessen aan en dit voor zowel de prille beginner als voor de gevorderde speler van elke leeftijd (ook voor beginnende volwassenen). De jongsten maken kennis met tennis op een speelse wijze. Bij hen wordt gewerkt volgens de kleuren van Tennis Vlaanderen (blauw, rood, oranje, groen). Voor gevorderde tennissers komen naast de technische aspecten eveneens spel- en tactisch inzicht aan bod hetgeen nodig is in wedstrijden. Ook kan je een tennisterrein huren in functie van de beschikbaarheden om samen met je tennismaten of familie op eigen tempo recreatief te sporten. De tennislessen worden gegeven op maandag-, dinsdag- of donderdagavond. Voor de jongste kinderen vanaf 5 / 6 jaar (geboren in 2014) gaan de lessen door tussen 18 en 19 uur. De jongeren zijn aan de beurt na de kinderen, afhankelijk van de bezetting. De volwassenen spelen later op de avond tot 22 uur. Verdere info kan je aanvragen via het mailadres tennis.gezinsbond.asse@gmail.com en kan tot 12 APRIL bij voorkeur online https://forms.gle/Hh2hu2qrikB1WeDD9.

Toon kaart Sportloods van Asse (Achter het zwembad)
Potaarde 14
1730 Asse
van 28/04/20 tot 29/06/20 ma, di, do van 18:00 tot 22:00 (zo, woe, vrij, za gesloten)
Gezinsbond Asse/Bekkerzeel/Kobbegem
€ 90,0
tennis.gezinsbond.asse@gmil.com
02 461 19 26 (na 18u30)
assebekkerzeelkobbegem.gezinsbond.be