u bent hier

LGBT+ gezellig samen zijn 'on tour'

18 +


Ons éérstvolgende praatcafé, gezellig samen zijn, zal plaats vinden bij Marius. Doornendijkstraat 1 te Assenede. Als verantwoordelijke van activiteiten moet ik ook het “Basisprotocol Cultuur” volgen opgelegd door de Vlaamse Overheid; Dit betekent dat ik verplicht ben alle 'Corona regels' te volgen. In functie van het nagaan van contacten bij een vaststelling (of vermoeden) van corona is de ... Lees meer »

Ons éérstvolgende praatcafé, gezellig samen zijn, zal plaats vinden bij Marius. Doornendijkstraat 1 te Assenede.
Als verantwoordelijke van activiteiten moet ik ook het “Basisprotocol Cultuur” volgen opgelegd door de Vlaamse Overheid;
Dit betekent dat ik verplicht ben alle 'Corona regels' te volgen. In functie van het nagaan van contacten bij een vaststelling (of vermoeden) van corona is de organisator verplicht om minstens 30 dagen de contactgegevens (minstens naam, adres en telefoonnummer) van alle deelnemers te bewaren. Dit per activiteit conform de principes van de GDPR.
Daarenboven dient iedereen een mondmasker te voorzien en zal er gevraagd worden om de nodige afstand te bewaren. Handen dienen ontsmet te worden bij de aanvang van een activiteit en ook daarna, ook na een toiletbezoek.
Ik reken alvast op jullie goede medewerking !!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Café Passé
Doornendijkstraat 1
9960 Assenede
vrijdag 21 augustus 2020 van 19:45 tot 23:45
Holebi Spirit