u bent hier

Lied

12 +

Pop en rock


Als maatregel tegen de verspreiding van het COVID-19-virus (Corona), annuleert cultuurcentrum De Kern al haar voorstellingen tot en met 31 maart 2020 en sluit het de deuren. Ticketkopers worden gecontacteerd via mail.  Als maatregel tegen de verspreiding van het COVID-19-virus (Corona), annuleert cultuurcentrum De Kern al haar voorstellingen tot en met 3 april en sluit het de deuren. ... Lees meer »

Als maatregel tegen de verspreiding van het COVID-19-virus (Corona), annuleert cultuurcentrum De Kern al haar voorstellingen tot en met 31 maart 2020 en sluit het de deuren. Ticketkopers worden gecontacteerd via mail. 


Als maatregel tegen de verspreiding van het COVID-19-virus (Corona), annuleert cultuurcentrum De Kern al haar voorstellingen tot en met 3 april en sluit het de deuren. Ticketkopers worden gecontacteerd via mail. >> updates en meer info Vorig jaar is het door omstandigheden niet gelukt, maar we zijn blij dat Esmé Bos en Bart Voet nu toch terugkeren naar De Kern met hun nieuwste worp LIED.


Een poëtische liedjestrip met nieuwe zelfgeschreven Nederlandstalige songs. Liedjes over vallen, de zee, de liefde en altijd meer.Helder, hoopvol en troostend. Waar je zangeres Esmé Bos en muzikant Bart Voet (wiegelied, Nachtegaal, WALS, Tres Tigres Tristes, El Tattoo del Tigre en Duveltjeskermis) waarschijnlijk van kent, zijn hun vertolkingen van songs in verschillende talen en genres. Met ‘LIED’ slaan zij een nieuwe weg in.“Niets evenaart het plezier om de stem van Esmé Bos te horen, behalve dan haar de liedjes ook zelf te zíén zingen.” (De Standaard)


Zang: Esmé Bos

Gitaar, toetsen, loopstation en zang: Bart Voet

Contrabas: Ben Faes

Techniek (licht en geluid): Geert De Wit

Esmé Bos & Bart Voet
cc De Kern
Kern 18
2610 Wilrijk
zaterdag 28 maart 2020om 20:15
cultuurcentrum De Kern | CC De Kern
€ 16,0
www.ccdekern.be/nl/event/62397/lied