u bent hier

liquicity Antwerp

Dance


Misschien het beste, en zeker en vast het meest consistente en best gerespecteerde Youtube-kanaal voor drum&bass is het wereldbekende Liquicity. Misschien het beste, en zeker en vast het meest consistente en best gerespecteerde Youtube-kanaal voor drum&bass is het wereldbekende Liquicity. Een staalkaart van wat er leeft in de liquid, deep en mellow drum&bass scene. De grootste labels vechten ... Lees meer »

Misschien het beste, en zeker en vast het meest consistente en best gerespecteerde Youtube-kanaal voor drum&bass is het wereldbekende Liquicity.

Misschien het beste, en zeker en vast het meest consistente en best gerespecteerde Youtube-kanaal voor drum&bass is het wereldbekende Liquicity. Een staalkaart van wat er leeft in de liquid, deep en mellow drum&bass scene. De grootste labels vechten om een plekje tussen hun uploads. Op vrijdag 28 september palmen ze opnieuw twee zalen in Trix volledig in. De vorige edities verkochten telkens in voorverkoop uit en we verwachten voor deze editie niets anders.

Line-up / timing

Voor meer info, nieuws en de recentste line-up, volg je best dit Facebookevent.

Toon kaart Trix Zaal
Noordersingel 28 - 30
2140 Borgerhout
vrij 28/09/18 van 22:00 tot 05:00
€ 20,0
www.trixonline.be/nl/programma/liquic...