u bent hier

Meneer Beer en de Woeste Wolven

6 +

Figuren en poppentheater, 1.3.0.0.0, Tekst en muziektheater, 1.8.0.0.0, Pop en rock


Groots 'pop'concert vanaf vijf jaar en heel de familie. "Mensen zijn vreemde dieren", zucht Meneer Beer. En hij slaat met een klap zijn koffer dicht. Genoeg is genoeg. "Naar het bos!", bromt Meneer Beer. "Daar hoor ik thuis. Niet hier." En weg is hij. Want wie niet weg is, is gezien! Duik mee met Meneer Beer het bos in... Groots 'pop'concert vanaf vijf jaar en heel de familie. "Mensen zijn ... Lees meer »

Groots 'pop'concert vanaf vijf jaar en heel de familie. "Mensen zijn vreemde dieren", zucht Meneer Beer. En hij slaat met een klap zijn koffer dicht. Genoeg is genoeg. "Naar het bos!", bromt Meneer Beer. "Daar hoor ik thuis. Niet hier." En weg is hij. Want wie niet weg is, is gezien! Duik mee met Meneer Beer het bos in...

Groots 'pop'concert vanaf vijf jaar en heel de familie.

"Mensen zijn vreemde dieren", zucht Meneer Beer. En hij slaat met een klap zijn koffer dicht. Genoeg is genoeg. "Naar het bos!", bromt Meneer Beer. "Daar hoor ik thuis. Niet hier."
En weg is hij. Want wie niet weg is, is gezien!

Duik mee met Meneer Beer het bos in. Waar Woeste Wolven de muzikale plak zwaaien, Staf de Uil een oogje in het zeil houdt en Eddy De Vos uren kan uitweiden over koetjes en kalfjes.

De Wiek
Dendermondebaan 8
9240 Zele
dinsdag 13 februari 2018om 14:00
Gemeenschapscentrum De Wiek
€ 9,0
052 45 98 24
gcdewiek.ticketmatic.com/addevent.php...
info@dewiek.be
www.dewiek.be/e331/meneer-beer-en-de-...