u bent hier

Najaarstweedehandsbeurs


Op de najaarstweedehandsbeurs kan er kinderkledij (winterkledij) van 0 tot 14 jaar, babyartikelen en speelgoed verkocht en gekocht worden aan zeer voordelige prijzen. De kledingstukken worden gerangschikt per leeftijd. Babyartikelen (zoals park, buggy,...) en speelgoed staan afzonderlijk. Daarnaast kan je er ook zwangerschapskledij kopen en staat er een pamperbox. Op de tweedehandsbeurs kan je ... Lees meer »

Op de najaarstweedehandsbeurs kan er kinderkledij (winterkledij) van 0 tot 14 jaar, babyartikelen en speelgoed verkocht en gekocht worden aan zeer voordelige prijzen. De kledingstukken worden gerangschikt per leeftijd. Babyartikelen (zoals park, buggy,...) en speelgoed staan afzonderlijk. Daarnaast kan je er ook zwangerschapskledij kopen en staat er een pamperbox.

Op de tweedehandsbeurs kan je kinder(winter)kledij van 0 tot 14 jaar, babyartikelen en speelgoed verkopen en kopen aan zeer voordelige prijzen. De kledingstukken worden gerangschikt per leeftijd. Babyartikelen (zoals park, buggy, ...) en speelgoed staan afzonderlijk. Er wordt ook zwangerschapskledij aangeboden en er staat een pamperbox. Inschrijven kan bij An Vervacque, 050 22 06 67, an.vervaque@skynet.be

Toon kaart Zaal De Biekorf
Steenveldstraat
8820 Torhout
za 03/10/20 van 13:30 tot 16:00
Gezinsbond Torhout
€ 6,0
an.vervaque@skynet.be
050/220667
torhout.gezinsbond.be