u bent hier

Nature for kids/kids for Nature: speuren naar dierensporen - AFGELAST!


De Uitkerkse Polder is de vaste woonplaats van heel veel dieren. Vogels, konijnen, wezels, vossen, bijen... zoeken er naar voedsel, een schuilplaats of een nestplekje. Zo laten ze hun sporen achter. Kom langs met je (groot)ouders en ga mee op een sporenzoektocht. Samen met de gids zal je heel wat sporen leren herkennen. PRAKTISCHE INFOINSCHRIJVEN VERPLICHT > Vul voor elke deelnemer een nieuw ... Lees meer »

De Uitkerkse Polder is de vaste woonplaats van heel veel dieren. Vogels, konijnen, wezels, vossen, bijen... zoeken er naar voedsel, een schuilplaats of een nestplekje. Zo laten ze hun sporen achter. Kom langs met je (groot)ouders en ga mee op een sporenzoektocht. Samen met de gids zal je heel wat sporen leren herkennen.

PRAKTISCHE INFO
 • INSCHRIJVEN VERPLICHT
  > Vul voor elke deelnemer een nieuw inschrijvingsformulier in (zie groene knop "INSCHRIJVEN")

 • Welkom als je geen verdachte symptomen vertoont (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging tot 38 C°) of samenleeft met personen met COVID19 of kenmerkende symptomen als koorts (vanaf 38 C°) of benauwdheidsklachten.

 • Elke deelnemer (of gezinsbubbel) houdt 1,5 meter afstand van anderen en van de gids.
  Het aantal stops wordt beperkt en er wordt per stop voldoende spreiding voorzien.

 • Vanaf 12 jaar verplicht om je eigen mondmasker mee te brengen en te dragen.

 • Raak tijdens de excursie geen objecten aan.

 • Meebrengen:
  • laarzen (bij regenweer)
  • verrekijker (er is geen mogelijkheid om een verrekijker te ontlenen, noch uit te wisselen tussen verschillende contactbubbels)
  • ontsmettingsgel of spray (1 per persoon of gezin wordt aangeraden)
  • mondmasker (1 per persoon verplicht te dragen vanaf 12 jaar)

Aanbeveling voor risicogroepen

Als u tot een risicogroep behoort - senioren (65+) of personen met een ernstige onderliggende medische aandoening - dient u af te wegen of het deelnemen aan één van onze activiteiten raadzaam en verstandig is. We doen ons uiterste best om de risico’s tot een minimum te beperken, maar volledig uitsluiten kunnen we dat helaas niet. Vanuit Natuurpunt zijn wij ervan overtuigd dat u alleen (eventueel in overleg met uw (huis)arts) deze afweging kan maken op basis van uw persoonlijke situatie. Heeft u vragen over de activiteit? Neem dan contact op met de contactpersoon die bij elke activiteit staat vermeld.

Toon kaart Bezoekerscentrum Uitkerkse Polder
Kuiperscheeweg 20
8370 Blankenberge
zondag 14 maart 2021 van 14:00 tot 16:00
Natuurpunt Blankenberge
Sign Up Sign Up Sign Up
uitkerksepolder@natuurpunt.be
050 42 90 40
www.natuurpunt.be/agenda/nature-kidsk...