u bent hier

ONLINE Cursus: Klimaatverkenner (Hamme)


Een heuse klimaatverkenner, iets voor jou?Deze laagdrempelige en interactieve cursus geeft je de basisinzichten rond klimaat en natuur. In 3 boeiende zoomlessen en 1 excursie maak je kennis met het hoe en het wat van het klimaat. Je krijgt inzicht hoe de natuur op de klimaatsverandering reageert, ook hier in Vlaanderen. Je krijgt tal van inspirerende ideeën waar je zelf mee aan de slag kan ... Lees meer »

Een heuse klimaatverkenner, iets voor jou?

Deze laagdrempelige en interactieve cursus geeft je de basisinzichten rond klimaat en natuur. In 3 boeiende zoomlessen en 1 excursie maak je kennis met het hoe en het wat van het klimaat. Je krijgt inzicht hoe de natuur op de klimaatsverandering reageert, ook hier in Vlaanderen. Je krijgt tal van inspirerende ideeën waar je zelf mee aan de slag kan gaan en niet te vergeten (h)eerlijke klimaatproevertjes. Laat het niet aan je neus voorbijgaan en nodig geïnteresseerde buren, vrienden en familie mee uit.

Programma

  • Zoomles 1 ‘Wat is het klimaat en hoe is het gewijzigd?’ 
  • Zoomles 2 ‘Gevolgen van klimaatverandering voor de natuur’
  • Zoomles 3 ‘Samen voor inspirerende & duurzame oplossingen’ 
  • Wandeling met (h)eerlijke klimaatproevertjes in de Scheldevallei Moerzeke-Kastel. We spreken af aan ‘t Vissershof, Stuifbergen 6, 9220 Hamme

Prijs

De inschrijvingsprijs is 45€/leden van Natuurpunt en 50€/niet-leden.

Deelnemen

Stap 1: Online inschrijven

Voor deze activiteit kan je online inschrijven. Na je inschrijving ontvang je een digitale mailbevestiging. Mocht je binnen een paar minuten na je inschrijving geen mail ontvangen hebben, controleer dan of de mail tussen je SPAM zit en neem anders contact op met de contactpersoon hieronder.

Stap 2: Betalen

In de bevestigingsmail vind je de gegevens om tot betaling over te gaan.

Toon kaart Vanuit je eigen zetel, stoel, ...
-
9220 Hamme
za 6 maart 2021 van 09:30 tot 12:30
Natuurpunt Waasland Kern Hamme
€ 50,0
Sign Up Sign Up
frans.verschelden@gmail.com
0495 28 58 10
www.natuurpunt.be/agenda/online-cursu...