u bent hier

ONLINE | Erotische verhalen - Volzet

18 +

Kunst en kunsteducatie


Dit is een ONLINE cursus die integraal doorgaat in een virtuele lesomgeving. We werken de inhoud van de sessies op zo'n manier uit dat het online gegeven een meerwaarde is bij het deelnemen! Meer info onderaan de tekst. /// Schrijven over erotiek kan best intimiderend zijn, daarom staat experimenteren met taal en vorm boven het genereren van ‘publiceerbare zinnen’. We vatten het genre breed ... Lees meer »

Dit is een ONLINE cursus die integraal doorgaat in een virtuele lesomgeving. We werken de inhoud van de sessies op zo'n manier uit dat het online gegeven een meerwaarde is bij het deelnemen! Meer info onderaan de tekst.
///
Schrijven over erotiek kan best intimiderend zijn, daarom staat experimenteren met taal en vorm boven het genereren van ‘publiceerbare zinnen’. We vatten het genre breed op. Of je nu graag schrijft over het sensuele, intieme, of je verkiest de expliciete seksscène, iedere deelnemer volgt zijn of haar eigen stijl en stem.
We starten door ons vertrouwd te maken met het zintuiglijk en lichamelijk schrijven. Doorheen de cursus komen thema’s aan bod zoals verlangen, extase, beperking en vrijheid. Iedere les krijg je schrijfoefeningen, tips en leesfragmenten. We laten ons inspireren door het werk van James Baldwin, Francesca Woodman, Egon Schiele, Nedjma, Garth Greenwell, George Bataille, Marguerite Duras, Stephen Elliott en Jeanette Winterson.
Op het einde van de cursus heb je heel wat erotische fragmenten geschreven en feedback gekregen.
Enkele dagen voor de start van de cursus ontvang je nog een mail met praktische info over het online platform dat tijdens deze cursus gebruikt wordt.

Begeleiders: Chloé Dyckmans

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart In uw kot
x
3000 Leuven
do 4 maart 2021 van 19:30 tot 22:00
WISPER
€ 83,0
saskia@wisper.be
016/25 16 21
wisper.be/activiteit/9576
saskia@wisper.be
www.wisper.be