u bent hier

Online Goochelworkshop met CLUB MAGIQUE: Rien

Circus


CLUB MAGIQUE? Club Magique is een spiksplinternieuw collectief van jonge, lokale goochelaars die je hier per uitzondering een kijkje in hun kaarten gunnen. Laat je verwonderen! - Een initiatief van het Nationaal Museum van de Speelkaart - Aflevering 2: Rien (17) treedt al heel wat jaren op tijdens communiefeesten, verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten en opendeurdagen, maar ook voor leden van ... Lees meer »

CLUB MAGIQUE?

Club Magique is een spiksplinternieuw collectief van jonge, lokale goochelaars die je hier per uitzondering een kijkje in hun kaarten gunnen. Laat je verwonderen! - Een initiatief van het Nationaal Museum van de Speelkaart -

Aflevering 2:

Rien (17) treedt al heel wat jaren op tijdens communiefeesten, verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten en opendeurdagen, maar ook voor leden van Okra. Hij wel zowel jong als minder jong te verbazen met zijn goocheltrucs en ballonplooien. Als kind was hij helemaal weg van circus en alles wat hiermee te maken had, dat bleek de start van een mooi parcours. Het fijnste vindt hij de verbazing zien in de ogen van de toeschouwer, de fascinatie voor het onbeschrijfelijke in de trucs.

Kopieer de volgende link om het filmpje te vinden: https://youtu.be/nhFZlFw8Z64

Je kan Rien vinden op Facebook: Rien Magic / op Instagram: @rien.magic

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Nationaal Museum van de Speelkaart
Druivenstraat 18
2300 Turnhout
Archief & Musea Turnhout
gratis