u bent hier

ONLINE | Starten met schrijven op woensdagavond - Volzet

18 +

Kunst en kunsteducatie


Dit is een ONLINE cursus die integraal doorgaat in een virtuele lesomgeving. We werken de inhoud van de sessies op zo'n manier uit dat het online gegeven een meerwaarde is bij het deelnemen! Meer info onderaan deze tekst en op www.wisper.be/voorjaar21 /// Je voelt al een tijdje schrijfkriebels? Zijn pen en papier je beste vrienden maar weet je niet waar te beginnen? Of loop je in je verhalen ... Lees meer »

Dit is een ONLINE cursus die integraal doorgaat in een virtuele lesomgeving. We werken de inhoud van de sessies op zo'n manier uit dat het online gegeven een meerwaarde is bij het deelnemen! Meer info onderaan deze tekst en op www.wisper.be/voorjaar21
///
Je voelt al een tijdje schrijfkriebels? Zijn pen en papier je beste vrienden maar weet je niet waar te beginnen? Of loop je in je verhalen nog ergens op vast? Als je op één van die vragen 'ja' antwoordt, staat deze korte cursus je op het lijf geschreven.
Via tal van oefeningen leer je spelen met verteltijd, stijl en verwoording. Je bedenkt personages en plots, en verdiept je in verhaalopbouw. Nadien zal je het ene verhaal na het andere willen neerpennen... Want wie start met schrijven, die blijft schrijven!
Enkele dagen voor de start van de cursus ontvang je nog een mail met praktische info over het online platform dat tijdens deze cursus gebruikt wordt.

Begeleiders: Anna M. Hoogland, Joke Depuydt

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart In uw kot
x
3000 Leuven
wo 3 maart 2021 van 19:30 tot 22:00
WISPER
€ 83,0
saskia@wisper.be
016/25 16 21
wisper.be/activiteit/9573
saskia@wisper.be
www.wisper.be